torsdag den 10. juni 2010

"Think Pink"Det er med at bruge regnvejrsdagene kreativt, så jeg er gået igang indendørs på tegnebrættet, med den helt stor planlægning af nye krukkebede. Min nye krukkeplan er selvfølgelig inddelt i farverum (tone i tone) og jeg vil forsøge, at lave et nyt hyggeligt terrasseområde bagved mit hus. Her er kun sol formiddag og aften, så der skal bl.a være en del planter som tåler skyggen: Hosta i alle afskygninger, flittigelise, hortensia og måske rodondendron og farverne skal være PINK!

Flittiglise, samt en skøn skøn lysegrøn hosta, jeg er nemlig blevet rigtig glad for hosta, så det kommer der helt sikkert et indlæg om inden længe.....


Her bliver også plads til slyngpelargoniaer, duftgeranium samt bourgonvilla (den kommer nok til at savne sol?)

4 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt med et skyggebed med sol formiddag og eftermiddag. Sikke nogle flotte farver du har tænkt på at bruge.

  God fornøjelse med planlægningen.

  SvarSlet
 2. De hotdog spisende :0)4. marts 2011 kl. 11.30

  Vi syntes det ser super kreativt ud Mette, det kunne godt se ud som om der kommer flere krukker hva? :0)! Og vi sys din blog er super fin!

  SvarSlet
 3. Hvilken dejlig beskæftigelse på en dag hvor vejret byder på regn og blæst, det lyder dejligt med en krukkehave i pink og grønt på formiddags- og aftenterrassen:)

  SvarSlet
 4. Herligt med krukkeblomster, jeg har selv masser af dem.
  Pink er en skøn farve, det skal nok blive flot.
  Bare det snart blev sommer, nu er jeg godt træt af regn og blæst...

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...