onsdag den 9. juni 2010

2x Chokolade Baby


Så skete det endelig min egen chokolade - cosmos er i blomst. Vi har glædet os meget til at dufte....Freja: “den er go’ nok Mor, den dufter af slik” og så er den jo helt velouragtigt i sit udseende. Haven har også fået en anden ny lille baby, vores store brune dværgvædder ‘Milka’ nedkom for 3 uger siden med 1 lille kær kappetegnet unge, og som I kan se er den et rigtigt lille enebarn, smadder forkælet og meget elsket.....
8 kommentarer:

 1. Hej Mette,
  Blir lidt melankolsk når jeg ser den smukke velouragtige chokoladeblomst. Fik en sådan foræret af en venlig gæst, men formåede ikke at pleje den korrekt.
  Gik desværre ud. Er efterfølgende gået langt udenom, når jeg på planteskolen stødte på denne. Måske jeg ikke har stukket næsen langt nok ned, som Freja, og yndet dens skønhed! :)
  Kh Bettina

  SvarSlet
 2. Så fin en blomst og hvor er de andre kære:

  SvarSlet
 3. Annette Lund Andersen4. marts 2011 kl. 11.26

  Hvor er de dejlige dine billeder af blomst, barn og baby kanin...

  Mine cosmos frøs desværre i vores drivhus, de klarede ikke den meget hårde vinter.

  Så jeg skal have købt mig nogle nye.

  SvarSlet
 4. Bettina: Øv det var synd med din chokolade cosmos, måske du skulle prøve nogle af de andre cosmos, jeg har jo gang i den helt store produktion og skal nok vise dem alle når de kommer i blomst....

  Tak igen Anette for din søde ros, det luner på sådan en våd og kold regnvejrsdag! Jeg håber virkelig vi får sommer så vi kan få gang i havearbejdet igen. KH Fru Krull

  SvarSlet
 5. Chokladblomma är verkligen bedårande. Underbara bilder. Grattis till tillökningen. Så gullig! Sonens kanin fick vara ute på bete i går när det var paus från regnet. Uh! lite läskigt först men sen mumsade hon maskrosblad.
  Ha det gott!
  Pella

  SvarSlet
 6. Hvor er det et skønne billede. Jeg bliver helt glad :)
  Jeg har også to som er ved folde sig ud..........i morgen, måske?
  Tillykke med " familie" forøgelsen. Godt navn. Milka.
  Hvad skal den lille hedde?

  SvarSlet
 7. Dejligt at læse jeres kommentar og - tak for jeres ros, det luner på disse blæsende regndage :) Jeg er også bare helt skudt i chokoladeblomsten, virkelig fin.

  For ikke at snakke om vores lille nye "choko-baby", hun er den dejligste lille dværgvædder.. og så er hun ikke helt døbt endnu. Men vi vil gerne følge Milka's families traditioner, og derfor døbe hende et chokolade navn. Alle idéer er hjertelige velkommne.

  SvarSlet
 8. Hej fru Krull!
  Fint foto! Din datter ser så söt ut! Man vill gärna sticka näsan ner i blomman bredvid hennes:-)
  Jag gläder mig mycket att ha hittat din blogg:-)

  Ha en go söndag! H.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...