torsdag den 22. maj 2014

Krukker i nye farver

Der er stadig flest violette, rosa og hvide krukker, men i år har krukketossen tilføjet nye farver, flere blå, lime og koral nuancer og jeg er ret glad for resultatet. Mine skygge-krukke-bede arbejdes der stadig med....

9 kommentarer:

 1. Smukke billeder! Du har en god sans for at sætte farver, planter og krukker sammen!

  SvarSlet
 2. Hej Mette,
  Det ser forrygende ud - som altid :)

  SvarSlet
 3. what a lovely colorful pot garden!
  hugs

  SvarSlet
 4. BANG sagde det, da jeg forelskede mig i den orange Torskemund :-) Men selvfølgelig er alle de andre også smukke hver for sig - og jeg elsker dine patinerede potter

  SvarSlet
 5. ....hu ha..... jeg mente selvfølgelig Løvemund :-) :-) :-)

  SvarSlet
 6. Søde Mette, jeg ELSKER dine fotos! Kunne jeg ikke tigge en opdatering? Be' om.

  Ved godt at du højst sandsynligt har susende travlt, men det er jo NU, at det hele sker.
  Underligt nok har jeg selv vovet mig ud i lidt anderledes nuancer i år (det ville være en overdrivelse at skrive anderledes farver) , som det fremgår af min nye sommer header. Det var nu et tilfælde og ikke så planlagt ;-) Er for øvrigt også meget forelsket den creme/svagt lysegule farve, som er så dejlig med mange andre farver.

  SvarSlet
 7. Sig mig fru Krull. Har du så travlt med at vande, at du ikke får taget billeder? Jeg er ved at sprænges af nysgerrighed efter at svælge i dine fotos. Du behøver ikke lægge en hel kavalkade på. Bare nogle få stykker ;-)

  SvarSlet
 8. Kære Nette, Ja det er godt du kan holde mig til......Ellers var det da aldrig blevet til noget med de indlæg!!! Jeg skal nok komme ind i kampen en af de nærmeste dage....jeg har også fået nye havevenner og det kommer du også til at se meget mere til...... ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...