søndag den 5. januar 2014

Inspiration fra en drømmerHer er lidt billeder fra min scrapbog (fotos): en oktober tur på Egeskov, havevandring i Helbo's have og et smukt blå/grønt bed fra årets blomsterfestival. Jeg drømmer nemlig om at plante buksbom og salvie'er samt skønne storkenæb og Alunrod i massevis.....

13 kommentarer:

 1. Mange tak for turen! Det er nogle dejlige haver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, ja haverne er steder man har lyst til at komme igen og igen...

   Slet
 2. Drømme er dejlige og når de bliver virkelighed er det fantastisk :-D - Det er nogle dejlige billeder fra din efterårs tur. Jeg er helt vild med det "krukkebed" til sidst!
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gro, jeg satser meget på at "krukkebedet" bliver til virkelighed i denne sæson ;-)

   Slet
  2. Det forstår jeg godt! Det (bedet) spøger stadig i mit hoved :-)

   Slet
 3. Det ser vidúnderligt ud.Der er meget god inspiration. Så du må rigtig i gang med at plante, når tid er.
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, jeg kan love dig for at der skal plantes i år! ;-) (jeg har totalt forårskuller.....)

   Slet
 4. Oh det kan blive et skønt bede med de grønne og blå farver, som du viser på de sidste billeder....... bare jeg havde plads til et nyt bed :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, jeg kan næsten ikke vente, jeg satser på det bliver det nye bed i år!

   Slet
 5. Hej Fru Krull.Har lige fundet din blog........og har meldt mig som fast læser.Glæder mig til at følge din blog.Skønne billeder du viser fra Egeskov.
  Men krukkebedet er jeg bare rigtig vild med.........det er bare så smukt.Og lige mig.
  Godaften Jette(mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, det glæder mig at du vil følge med! Håber jeg kommer til, at kunne vise billeder af "Krukkebedet" i min egen have ;-)

   Slet
 6. Hmmmm.... jeg så vist ikke en eneste rosenbue i din dejlige have, da jeg var på visit sidste sommer, men det kunne godt se ud som om, at du måske skulle på jagt efter nogle til den kommende sæson. Jeg genkender Birgit Helbos have, og indrømmer blankt, at hendes potager har sat fluer i mit hoved. Ikke fordi jeg skal lave min have om til en køkkenhave, men fordi linjerne og hendes fine bede, som gik op i en højere enhed af en eller anden grund virkelig draaaager mig. Det forundrer mig, for jeg er også meget pjattet med de gammeldags cottagehaver, hvor man blander grøntsager lidt vildt med roser, digitalis og masser af andre skønne ting. Jeg er ikke til det stramme og ordentlige, så hvorfor jeg er totalt pjattet med netop denne potager er mig lidt en gåde. Egeskov må jeg have til gode til næste gang, jer kommer og huserer på Fyns land.

  SvarSlet
 7. Jamen kære Nette, du ved jo godt at min kære haveven Lars har sat kriller i hovedet på mig med de der stier og nul græs.......så nu kan man jo aldrig vide om der hopper nogle rosenbuer op i kurven.... ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...