mandag den 7. april 2014

Sommerminder 2013
 Lige nu kæmpes der med, at trille alle de største af krukkerne ud af mit lille "garageri, nu satser jeg på, at frosten udebliver!
Måtte lige tilbage i billedearkivet, juli 2013 og kikke på, hvordan var det nu det var, hvor stod krukkerne sidste år og hvilke farver hvor ......
Jeg bliver så glad når jeg ser, hvilken frodigheden og alle de skønne farver......Jubii,  nu triller jeg med fornyet energi med min lille slidte sækkevogn!

8 kommentarer:

 1. For pokker hvor SER det godt ud. FANTASTISKT! Du kan alvorligt talt virkeligt "noget".
  Giver du din hostaer og andre stauder ny jord? Hvordan gør du?
  Troede du, at du blot kunne lægge slige billeder op uden at skulle forklare?
  Claus Dalby har jo ikke fået sin nye krukkebog færdig, og jeg har brug for at vide mere ;-)
  Lige nu har mine hostaer kun stukket et par cm af næserne frem, og jeg spekulerer på, om jeg mon ikke skulle gøre noget. Flere af dem har stået i samme krukke og jord i et par år nu.

  SvarSlet
 2. For pokker Nette, jeg har jo lige checket din blog og du er vist den sidste der har brug for hjælp!!! ;-)
  Men jeg kan da røbe, at jeg inden længe går igang med den flydende gødning .... Hostaerne er jo nøjsomme men hvis jeg har sat nogle i krukker, der er for små, giver jeg dem om efteråret en bedre pensionisttilværelse ude i havens bede ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Visse vasse. Der er umådeligt meget jeg ikke ved og kan, når det kommer til haven. Jeg er ikke et naturtalent. Som visse andre. Og det med krukkerne sidder lige i skabet hos dig.

   Slet
 3. Du gode Gud, sikke en æstetisk sans
  Lige til at blive glad i øjnene af.

  Kærligste god weekendhilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Tante Grøn, jeg sender solskinshilsner herfra Barcelona.

   Slet
 4. Kære Mette

  Da jeg besøgte dig og Lars sidste sommer, bemærkede jeg, at Lars havde et æbletræ i krukke. Kunne du ikke prikke ham på skulderen og spørge, hvor han gør af det om vinteren (hvis altså du ikke ved det i forvejen)? Ryger det ind i garagen? Jeg har lige købt et lille Discovery podet på en M9 stamme. Regner med det skal stå i krukke, men efter at have bugseret rundt med en del kæmpekrukker med fyld er jeg helt rædbrækket, selvom en havenabo hjalp.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nette,
   Lars har to Ingrid Marie æbletræer, plantet i hans skønne Versaille-kasser og de står ude året rundt ! De er jo selvfølgelig placeret rimeligt beskyttet tæt på det vilde hegn ind mod haven. Held og lykke med dit træ, det skal nok blive godt :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...