onsdag den 2. oktober 2013

Haven i septemberI år har jeg haft rigtige mange Hortensiaer og der er kommer flere til. Har netop plantet 10 store Hydrangea macrophylla 'Blaumeise' i mit bed ved min indgangsdør. Her er der i forvejen kant af Lodden Løvefod, og masser af prydløg og selvfølgelig tulipaner. Det er et rigtig 'lagkagebed' a' la' Claus Dalby.

6 kommentarer:

 1. Hortensia kan man ikke få for mange af, jeg opgraderer også antallet hvert år. Jeg er spændt på dine Blaumeise til næste år for det lyder som flotte bede:o) Jeg købte 4 sidste år og de frøs totalt ned i foråret og der er liv, men skudene er stadig kun 10 cm høje - aner ikke hvorfor det er gået så galt.

  SvarSlet
 2. Oh, ja det er så ærgeligt når frosten ødelægger! Det er faktisk mit andet forsøg købte nemlig også 10 stk sidste år som også frøs ned for mig, ( kun 3 stk tilbage 20 cm høje!!) ) håber jeg får held med de nye og at vinteren bliver dejlig mild!

  SvarSlet
 3. Uuuh Mette, sikken dejlig lille video. 10 hortensiaer siger du. Pas nu bare på at jeg ikke kommer på genvisit næste sensommer. Jeg har selv "noget" med hortensiaer. Ganske forfærdeligt. For hvor skal jeg dog gøre af dem.

  SvarSlet
 4. Dejlig Blaumeise :) og skøn stemningsfyldt film! Hortensia er meget nemme at stiklingsformere, så man kan få rigtig mange, også at bytte med :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...