søndag den 10. juni 2012

Fru Fest og farver
Der er travlhed i mit lille firma, men der skal da være tid til et lille blogindlæg, nu hvor det hele er så skønt og frodigt! I år har jeg forsøgt mig med flere nye farver og former, og flere vil helt sikkert komme til i løbet af sommeren. I år nyder jeg de to-årige såsom Kvan og Baldrian og har derfor allerede sikret mig nogle nye små planter af slagsen, da det virkelig er spændende planter, der gør sig godt i mine krukkebede. Så er der blevet pyntet lidt op i drivhuset med en lille flagkæde som giver kulør til alle krydderurterne samt de smukke figentræer. Den bagerste terrasse, hvor det først og fremmest er Hosta- område er der blevet tilføjet krukker med blomster i rødt, det giver lidt knald til alt det grønne. Og selvfølgelig kan de skønne violette verbena ikke undværes. Alle mine kæmpe-jernurt, som står i de store 200 liter krukker, har jeg overvintret og de skyder nu med endnu kraftigere stængler.... sikken en fest det bliver!

14 kommentarer:

 1. E.N.D.E.L.I.G et indlæg!
  Jeg, der udelukkende lever i krukker og eksperimenterer med stauder og hvad har vi, har ventet og ventet på inspiration og smukke billeder fra dig. Og det bliver helt sikkert en fest - som jeg vil glæde mig til at kigge med på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der har været lidt for langt imellem mine indlæg på det sidste... Dejligt hvis du kan bruge inspirationen ;-)

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Dét kan du tro jeg kan! Som Nette lurer jeg også på dværgsyrenen!

   Slet
 2. Hej fru Krull

  Jeg kan slet slet ikke blive træt af at kigge på dine fotos. Stor og dejlig inspiration. Du kan altså noget.

  Kan se at du har minisyrener i store krukker. Hvordan klarer de sig om vinteren? Sætter du dem ind i garageriet eller er det måske første år?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Nette, den lille dværg syren er nu 3 år gl og klare sig fint i zinkspanden jeg har ikke vinterdækket den el noget....den kan virkelig anbefales ;-)

   Slet
 3. Jeg er altså også ret imponeret.
  Ofte kan brugen af så mange krukker, blive til et rodet pærevælling, men du er rigtig god til at få det til at fungere. Smukt.

  SvarSlet
 4. Din farvesans er overvældende og fantastisk. Det er nemt nok at plante tone i tone, men du formår at gå skridtet videre. Helt fantastisk. TAK for kikket.

  Og tillykke med travlheden. Dejligt at du har travlt og så må vi andre jo bare glæde os når du alligevel kan finde øjeblikke til at dele din have med os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tusinde tak Marina! Jeg er meget glad for din kommentar.
   Ha' en dejlig sommerdag.

   Slet
 5. Hvor har du dog mange smukke blomster.
  Tak for kigget.
  Ha`en god aften.

  SvarSlet
 6. Fantastisk hvad du får ud af dine krukke-blomster, det talent ku' jeg godt misunde dig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...