mandag den 31. oktober 2011

Glædelig HalloweenEn lille række eventyrlige billeder. Inspirationen er fra historien "Lille Rødhætte", og på billederne er min datter Andrea. Hun deltager nemlig i denne konkurrence (klik) og derfor fotograferede vi disse billleder en smuk tåget oktoberdag, udfra Andrea's tanker & tegninger. Hvis I er interesserede i, at se flere billeder, så tag et smut forbi hendes blog. Desuden vil jeg ønske jer et "Glædelig Halloween" med disse lidt uhyggelige billeder, passer hvis ret godt til et indlæg i dag! 

8 kommentarer:

 1. Smukt.

  I har vist nogle meget kreative gener i jeres familie ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er Andrea fin og iderig, jeg håber at hun vinder:)
  Jo, tak og glædelig Halloween - eller er det nærmere uhyggelig? I en familie med 2 voksne sønner har vi slet ikke halloween i kalenderen og har aldrig fejret det så da jeg kørte ind i indkørslen kl. 17 idag var jeg tæt på at stikke af da der stod 10 børn ved hoveddøren med hver deres lille taske til slik!! Øhhh.... i skuffen lå en pose poletter, måske ikke lige hvad de havde forventet;D

  SvarSlet
 3. Tak Gitte ;-)
  Ha Ha ha.. Lisbeth hvor er det en sød historie...her har der været gang i den hele dagen med ansigstmaling og omsyning af gamle kostumer, slikpapir og tøsefnis; så nu trænger jeg til et glas vin ;-)

  SvarSlet
 4. Det er virkelig nogle fine billeder, især den første - den er virkelig æstetisk flot.

  SvarSlet
 5. Super fantastisk. Helt vildt. For første gang denne Halloween rejste hårene sig på mine arme af skræk. Hvis jeg stadigt blogger næste Halloween vil jeg være meget beæret hvis jeg må få kostumet med i Halloween temaet på Badut.

  SvarSlet
 6. Forsinket glædelig Halloween til dig også. Hos os fejrer vi det ikke efter at de 2 store drenge er flyttet hjemmefra, men det er jo hyggeligt med udskårne græskar og udklædninger.
  Det er en fin blog din datter har - og så kreative I er.
  Tillykke med nomineringen til Isabellas blogpris :)

  SvarSlet
 7. Kære Emma Tusinde tak for din søde kommentar.
  Kære Marina det er mig der er beæret over at jeg kunne forskrække dig ;-) du som jo er professionel ud i udklædning. Selvfølgelig må du få kostumet med næste år!
  Kære Lene Tusinde tak og stort tilykke til dig også med blogprisen fra Isabellas den fortjener du virkelig ;-) Kram fra Fru Krull

  SvarSlet
 8. Hold op hvor er det en god ide med rødhætte til halloween. Det har jeg faktisk ikke set før, men hvor er det egentlig oplagt. Så godt tænkt. Held og lykke med det.
  MVH Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...