søndag den 12. juni 2011

Tante LillaI må godt kalde mig Tante Lilla! Mange af mine sommerblomster er i den violette farvescala og se lige den smukke verbena, den er da helt skøn. Iøvrigt har jeg plantet småplanter af rødkål som pryd mellem mine stauder, regner ikke med at skulle høste store kålhoveder men håber på at kunne tilføje dens mørk violette farve til det ellers meget grønne som består af lodden løvefod, buxbom, høstanemoner, storkenæb samt prydløg.
19 kommentarer:

 1. SKØNNE stemningsfulde billeder. Jeg har i år købt en storkenæb ved navn Nodosum, som er violet med pink støvdragere. Hvis du googler den, kommer der hovedsagligt billeder af en eller anden hæslig hudsygdom frem, men jeg skal forsøge og tage nogle billeder med mit sigtogskyd kamera senere. Intet at sige til at lilla en gang var forbeholdt kongelige og kejserlige personager. Det er en "rig" farve :-)

  Du må da gerne være Tante Lille for mig, men jeg vil under ingen omstændigheder være Tante Brun!

  SvarSlet
 2. Det er altså også en fantastisk farve - den øverste Verbena er helt skøn! Det er noget af en petunia du har på bordet, super flot:))

  SvarSlet
 3. *TANTE LILLA (og ikke Tante Lille) hehehehehe. Dér var jeg vist alt for hurtig på send-knappen.

  SvarSlet
 4. Sødeste Fru Krull....hvor er det smukt og lilla er helt fantastisk i haven. Hos mig er maj lilla og juni lyserød og juli et miks mellem de to :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Skønne skøne billeder :)) Kan godt forstå at du sværger til lilla..Og smiler ved tanken om sammenligningen med den dejlige Tante Lilla..
  God pinse til dig kære Tante Lilla :)
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 6. Jeg kan kun melde mig i koret - hvor er det nogle skønne billeder :-)

  SvarSlet
 7. Tusinde tak allesammen for jeres meget søde ord! Ønsker jer alle en dejlig pinse ;-)

  SvarSlet
 8. Tante Lilla, det navn aspirerer jeg også til - lilla er en klar favorit. Skønne billeder du har fanget.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 9. Jeg hopper gerne med på Tante Lilla vognen. Der hører jeg vist også til ;-)
  Flotte billeder. Dejlige at svømme hen i :-)

  SvarSlet
 10. Hvis det var gået efter min kone's hoved så var haven belagt med lilla blomster og ikke andet !!! og jo... lilla farven er da egentlig meget pæn i haven (dog ikke i det hele !!)

  SvarSlet
 11. Kære Tante Lilla :-) Hvor er det bare nogle smukke planter og gode billeder! Jeg har også sat rød kål i år, husker ikke sorten, men ligner palmekål, bare i rød. Det er vanvittigt så flotte farver sådan noget kål kan få :)

  SvarSlet
 12. Lilla er så skøn og kan ikke undværes (jo jo Tim, kan sagtens! fylde hele bedet :) Jeg ville dog nok ende som Tante rosa, når alt kommer til alt :)

  Fantastisk krukke du har hængende der på muren, ja alle krukkerne er fantastiske, men jeg har forelsket mig dybt i den på muren :)

  SvarSlet
 13. Man kan ikke undvære lilla i haven, gerne i alle nuancer. En skøn verbena du har, og også prydløgene er fantastiske.

  SvarSlet
 14. Hej Tante Lilla, Så fik jeg sat billeder ind af Nodosum som lovet. Det tog sin tid men bedre sent end aldrig. Jeg kan desværre bare ikke få farverne rigtige på billederne. Ret irriterende. Jeg er helt fjollet med den storkenæb.

  SvarSlet
 15. Fin ide med kål som farveplet, det må jeg huske.

  SvarSlet
 16. Meget smuk verbena du har i krukken. Har du navnet på den?

  SvarSlet
 17. Meget smuk verbena du har i krukken. Har du navnet på den?

  SvarSlet
 18. Meget smuk verbena du har i krukken. Har du navnet på den?

  SvarSlet
 19. Hej Lene
  Det er en 'Dark Blue' og hører til Superbena Classic gruppen. Den kan ses og købes ved Odenia.dk men lige dem her har jeg købt den ved min lokale sommerblomsterudsalg i Frankfri, Fyn, som sørger for at købe potteplanter som ikke har fået "Stråforkorter" el. hvad det nu hedder!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...