mandag den 27. juni 2011

Kartoffeltid
 I går gravede vi kartofler i massevis op fra én af mine store krukker, og se lige hvor fine de er! Yngste datter synes det var mægtigt, og så endte de alle med at komme op. Tidligt på dagen søndag var jeg så heldig at få lov at besøge Claus Dalby's have, og det var en oplevelse for havelivet. Storslået, og smuk var den - og så var det jo sjovt at få hilst på mange af bloglandet's havefolk. Jeg takker i hvert fald for en kanon dag. God sommer herfra!

9 kommentarer:

 1. Hvor ser de bare lækre ud. Jeg venter selv på at mine asparges kartofler bliver store nok. Tænderne løber allerede i vand..

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billeder - og en dejlig blog du har her. Har netop lige fundet den - og vil følge med i dine billeder fremover :-)

  Mange hilsner

  SvarSlet
 3. Sødeste Fru Krull.......hvor er det skønt med kartofler af egen avl - kan godt forstå din datter ikke kunne få nok :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Kære Tante Lilla

  Kartofler i krukker!? Næ, må jeg nu be' om mine himmelblå (eller gule). Det var jeg da aldrig kommet i tanker om. Men lækre ser de nu ud. Mums med godt salt og en lillebitte klat kold smør. Så kan I få kødet.

  SvarSlet
 5. Øv... mødte dig desværre ikke deroppe hos Claus

  SvarSlet
 6. Ummmm... hvor ser det bare indbydende ud :-) Der er ikke noget som hjemmeavlede kartofler. Bare det at grave dem op giver en følelse af, at man finder guld ;-)

  Vi har sorten 'Raja' i år (røde kartofler).

  SvarSlet
 7. Vi har endnu ikke sat tænderne i de første kartofler af egen avl... men jeg får da nu en vældig lyst til lige at kigge til kartoflerne i morgen.... Skønne, smittende billeder - som altid :-)

  SvarSlet
 8. Hvor ser de gode ud :)
  Jeg har også krukker med kartofler som vi har tilgode endnu ..
  Og skønne billeder..
  Også god sommer herfra
  Mange hilsener Karina

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres dejlige kommentarer ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...