torsdag den 7. april 2011

Køkkenhave i krukkerne


I år har jeg besluttet at lave en lille køkkenhave i en stor del af krukkerne. Camilla Plum siger godt nok at det er noget pjat...men nu er jeg altså alligevel blevet så inspireret af "Camillas havebog" og læggekartoflerne er lagt til forspiring og sætteløgene er indkøbt. Jeg drømmer om at plante: knoldfennikel, artiskokker, salater, løg, bønner, ærter, porrer, tomat, agurk, chili og selvfølgelig masser af  krydderurter! Som I kan se mener jeg det alvorligt og har indkøbt en hel palle med Champost jord.... Se så at komme igang.. 
PS/ I denne uge har jeg plantet Skabiose, Akelejer, Høstanemoner og nogle meget smukke Helleborus Orientalis indkøbt i Bilka... dejligt at Claus Dalby har sat sit præg.7 kommentarer:

 1. Spændende eksperiment. Smukt bliver det helt sikker, når du laver det. Men du skal nok ikke gøre det for udbyttets skyld ;-)

  SvarSlet
 2. Du milde moster! Jeg tror bestemt du mener det, ihvertfald når man kigger på den indkøbte jord. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det, men fint ser det ud med aller krukkerne samlet. :o)

  SvarSlet
 3. Hvor intet vover - intet vinder.. Held og lykke med dyrkningen i potter.

  Jeg er også en af dem der har et lager af jord/muld liggende, så man ikke lige pludselig står og mangler.

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Det bliver et fint projekt at følge (hvis du lader os...) Jeg gætter på, du har sået majs i krukken under pop-toppen og suppeurter i gryden ;)

  SvarSlet
 5. Den ser skøn ud, din krukkede køkkenhave ;-) Og dejligt med et lager af jord, det er så surt at mangle, når ånden lige er over én!

  SvarSlet
 6. Kære fru Krull

  Det ser fanstastisk ud og jeg fik lige den tanke, at du går Claus Dalby i bedene. HA! For det lader til, at du køber ind i store mængder :-)

  Håber meget at du giver os lidt info undervejs om, hvordan det kommer til at gå. Jeg har ikke plads til en køkkenhave, men hvis jeg kunne have lidt godter i nogle krukker så mååååske. Kan se at du også har fået nogle af de dejlige potter om under neglene i Bilka. Jeg sender Claus taknemmelige tanker.

  SvarSlet
 7. Tusinde tak alle sammen for jeres opmuntring. Har netop lavet årets første rabarbertrifli.. så nu har jeg fået ekstra meget lyst til at plante "godter" (citat Nette) i krukkerne ;-) God havedag til alle jer skønne havefolk. Fru Krull

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...