torsdag den 3. marts 2011

Buddleja BUZZ

Se lige en spændende nyhed hos Odenia.dk nemlig mini-sommerfuglebuske til krukker eller til det lille bed 'Buddleja BUZZ'. Har også læst mig til at det skulle være verdens første "Patio Buddleja", altså kompakte planter, som kun bliver godt 1 meter høje. Jeg ELSKER sommerfuglebuske ligeså meget som biierne og sommerfuglene gør, og så er de jo også skønne i sommerens buketter. Sidste sommer blev det da også til et par små buketter fra de 3 sommerfuglebuske, som står i mit bed med bla. roser, violfrøstjerne, floks, røllike og storkenæb.

   Første fotos samt sidste to, lånt fra Thompson&Morgan.   

9 kommentarer:

 1. Det lyder spændende med de små sommerfuglebuske, lige noget til terrassen.

  SvarSlet
 2. Kære Fru Krull
  Jeg har tildelt dig en Liebster Blog-award. Læs mere på min blog om baggrunden herfor. Jeg håber, du har lyst at give stafetten videre.
  Tak for de skønne fotos.

  SvarSlet
 3. uuuuhhhh skønne skønne billeder!
  Det Odenia fif var kærkomment. Jeg købte faktisk flere småplanter fra dem sidste forår.

  SvarSlet
 4. HEj!
  Nu blir man väldigt sugen på sommar och doftande blommor:-)
  Ha det gott, kram Hillevi

  SvarSlet
 5. Kære Fru Krull,
  Skønne skønne billeder og buketter :-)
  Jeg er lige i går blevet overtalt (det var ikke så svært) til at dele sådan en sending skønne sommerfuglebuske fra Odenia:-)Så håber jeg at den tiltrækker sommerfuglene bedre end den jeg har i forvejen - hmmm
  Godnat her fra K.Gro

  SvarSlet
 6. Å ja det er en af de dejligligst ting at plante. Super nemme, smukke og flotte. Den lille sommerfuglebusk vil jeg holde udkik efter.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Mange tak for jeres søde ord, lur mig om de ikke kommer i mine krukker til sommer :-) Også tak for den fine award, Marie Louise. Jeg sender stafetten videre til nogle skønne blogs, i mit næste blog indlæg.

  Rigtig god dag til alle.
  - Fru Krull

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...