søndag den 27. februar 2011

Blomsterglæde

Har de sidste par måneder købt mig fattig i friske tulipaner og andre smukke blomster. Fik forleden dag et lille tip af den søde blomsterdame vedr. ranunkler; de skal nemlig altid stå i højt vand så der bliver et overtryk, og det skulle være et godt råd til alle snitblomster med hul i stilken. Jeg er ikke helt sikker på om det er et råd der 'holder vand' men nu får I det alligevel. Er ved at læse på nettet om ranunklerne, de kunne nemlig være fine i nogle af  krukkerne, de skulle være knoldvækster og kan sættes her i løbet af marts!?


11 kommentarer:

 1. Kære fru Krull

  Jeg er også pjattet med ranunkler. I det hele taget kan jeg mægtig godt lide boldformede blomster med masser af kronblade. Hvad enten det gælder roser (mums til Geoff Hamilton, Brother Cadfael og Scepter d'Isle, Spirit of Freedom bl.a.) eller pæoner. Desværre aner jeg ikke en dyt om ranunkler, andet end de er rimelige i pris hos grønthandleren til vaser :-)) Det var måske værd at undersøge. Tak for ideen.
  Også tak for din søde kommentar på min blog.

  SvarSlet
 2. Kære Nette
  jeg har det præcis på samme måde med roser det er også de runde fyldte jeg elsker...men dem ved jeg ikke en dyt om, men det skal jeg altså have indhentet ;-) Desuden er jeg helt skør med alle slags prydløg, de helt store runde er da fantastiske, og så er de nemme ikke at forglemme!
  Tak for ideer til roser, de skal også undersøges nærmere...

  SvarSlet
 3. Smukke, smukke fotos... så er der forårsstemning :o)

  SvarSlet
 4. Har googlet lidt om ranunkler. Det lader til at de skal behandles som dahlia - bortset fra at de gerne vil stå køligt og fugtigt. Hmmm ..... Det med dahlia skulle du, fru Krull, jo være ekspert i :-))

  SvarSlet
 5. Tak Fru Friis, denne uge bliver solrig har jeg hørt...og så er vi godt på vej!

  Juhu.. Nette jeg tror jeg har en chance med de ranunkler ;-)

  SvarSlet
 6. PS. Jeg har klokket i det med mine indlæg "En på potten" var et indlæg fra April sidste år...Undskyld! Er ikke helt færdig med at kopiere alle indlæg fra den gamle blog, her over på den nye og der gik rod i datoerne ;-) Tak for jeres kommentarer på den også.

  SvarSlet
 7. ....fantastisk måde at skyde foråret igang på med et lille kig her ind til dig og de smukke Ranunkler.

  Har ingen erfaringer med dem heller ud.... over at de er fantastiske i vasen her henne på bordet :0)

  Glædeligt forår :0)
  Dorthe

  SvarSlet
 8. Åh! vad jag längtar efter ranukler, de är så vackra, näst efter rosor.
  Så fin din nya blogg är. Har du flyttat över hela din gamla blogg, för omd u har gjort det så tar jag bort den gamla länken.
  Ha det fint.
  Kram Pella

  SvarSlet
 9. Uhhh, hvor er de smukke - Super flotte billeder du tager, vil helt sikkert følge din blog!

  SvarSlet
 10. Tak Pella, ja ranunkler er så skønne; i år vil jeg forsøge at sætte knolde i mine krukker! Det er ikke nødvendigt at fjerne link til www. krullskrukker.dk det skulle meget gerne pege på den nye blog! håber det virker?
  Flora, tak for din søde kommentar- glæder mig også til at følge med hos dig!

  SvarSlet
 11. Jeg kom tilfældig forbi din blog.
  Fine blomster.
  Tak for kigget.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...