onsdag den 14. april 2010

En' på potten!Købte sidst på sæsonen, september 09, nogle fine store gamle oliventræer, og jeg nåede ikke at få dem ompottet. De bliver jo leveret  og solgt i plastspande og jeg skal love for at de er helt komplet umulige at få ud....Jeg måtte desværre have lidt ekstra hjælp, og det er jeg jo ikke meget for, så efter brug af sav og spark, hiv og løft, lykkedes det endelig!
Det er osse blevet til en del potteskår, pga af den hårde lange frost, så mange af buxbom’erne  få i år en ny krukke.Puha sikke en kamp at få de store oliventræer pottet over i mine zink tønder.Mon der findes en nemmere løsning??

5 kommentarer:

 1. Tja, ind imellem må der lidt hårdføre metoder til ;-)

  SvarSlet
 2. Enig med Vviik. Synes dog tid at det er store planter der ikke bliver omplantet løbende på planteskoler og plantecenter, så de ender som ovenstående.

  Ha' en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 3. Du godeste. Du gør tilsyneladende aldrig noget sådan i det små! :-)

  Jeg holder så helt kaje med at brokke mig over mine små helleborus, som heller ikke sådan er til at få ud af potterne. Hahahaha. (De har det nu også bedre i min vindueskarm nogle dage endnu, så jeg kan kysse dem til bedring). Forresten kan dine træer vel ikke stå ude allerede?

  SvarSlet
 4. Nej jeg har ikke en bedre ide og kender godt den situation hvor man står og sparker på den øverste kant for at få den af. Det bliver flot i dine zinkpotter:)

  SvarSlet
 5. Hvor bliver det dog fint, held og lykke med din flotte side :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...