tirsdag den 6. april 2010

Forår i luften?Så kan det mærkes... foråret er på vej! Nu skal bobbelplasten pakkes væk, og jeg skal have kigget nærmere på alle de vækster i krukker, som jeg har forsøgt at få igennem en meget lang vinter. Jeg håber meget at mine kæmpe verbena har overlevet, da de stod så fantastisk flot sidste sommer. De skulle eftersigende blive endnu kraftigere i vækst, hvis jeg altså er så heldig at de har klaret sig.
Mit lille 8 kvm drivhus (Pavillon Danmark) har denne vinter leget orangeri... Udklædt i flamingo og tyk, tyk bobbelplast. Oliventræerne og krydderurter har klaret sig godt, og mine rabarber ser ud til at blive rigtig store i år. Det var faktisk et chok at fjerne alle granbundterne fra de store krukker med løgvækster, jeg har haft stående i den mørke garage vinteren over, alle krukker var fyldte med 10 cm høje skud!Mine rabarber i krukken har haft det godt i deres vinterhi bag bobbelplast, men jeg er ikke sikker på at dem jeg har sat i haven kommer igen?

2 kommentarer:

  1. Din smukke datter4. marts 2011 kl. 10.41

    Hvor er den smart, men jeg må da indrømme at jeg kom hjem og tænkte hvad-pokker-er-det-for-noget? Jeg kunne ikke lige helt gennemskue hvad det var for et projekt, mor. :-)

    SvarSlet
  2. Havenovicen fra kontoret4. marts 2011 kl. 10.41

    Ja, jeg kan da også godt forstå, din bedre halvdel skuler skævt til din enorme nyanskaffelse ;-) Men smart er det da...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...