onsdag den 6. maj 2015

Forår, fest og farver

Vi er nu næsten færdig med vores "nye" havehus, og det blev også fejret samtidig med min datter's konfirmation med masser af champagne, guld og glade farver.
Vi har i år også planer om en lille bitte urtehave og de første småplanter er allerede indkøbt; vi glæder os selvfølgelig allerede til grønsager af egen avl...


6 kommentarer:

 1. YES YES YES - Endelig livstegn fra dig! Jeg har ringet til dig for at få at høre nyt om dine projekter, og for at se om ikke jeg kunne få dig til at lave indlæg (men du tog ikke telefonen), for jeg er jo pilnysgerrig efter, hvad du (og Nabolars) har gang i. Jeg glæder mig til at se flere billeder af det nye driveri og krukker "en masse". Dine haverier er altid så inspirerende :-)

  SvarSlet
 2. Hvordan går det med det nye orangeri? Ja, jeg spørger bare. For ellers får jeg vel ikke noget at vide .....

  SvarSlet
 3. Kære Nette, hvor er du sød og sjov...ELSKER din nysgerrighed og glæde!! Jo jo jo.. det går rigtig godt med vores (læs mit) nye havehus, glæder mig til at få malet og indrettet.....men så var det jo lige at jeg kom i tanke om at lave en lille rund urte/køkkenhave, så nu har vi her i weekenden skovlet 2 tons biojord ned i baghaven... og fint bliver det jo, med Claus Dalby tårn, hvor ærter og bønner får lov at gro...... ;-)

  SvarSlet
 4. Kære Mette

  "2 tons biojord" og "lille rund urte/køkkenhave" hører vist ikke sammen i én sætning. Der kan ikke være meget "lille" over det. VI VIL SE BILLEDER! Her har jeg siddet og kigget på dine åregamle indlæg, fordi du ikke finder tid til at vise frem. Jeg skal til Jylland i slutningen af denne måned, og hvis jeg kører over Fyns Land ......... kunne jeg sagtens finde på at ringe og kigge forbi. Jeg skal til Aarhus og Mors, så måske det bliver færgen. Jeg er ved at blive temmelig utålmodig over, at du ikke viser fotos!

  SvarSlet
 5. Tak, jeg er klar med saftevand og popcorn til næste fotoparade :-)

  SvarSlet
 6. Nå, saftevanden blev varm og popcornene kolde. Sker der for pokker ikke snart noget her????

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...