lørdag den 5. april 2014

Romantiske London


Har netop lige været på forkælelses og foto tur til London. Jeg elsker byen og bliver altid meget inspireret af englændernes sans for alt det grønne. Vi var så heldige, at få et rigtig godt tilbud på et meget smukt og romantisk hotel, Rosewood, i det gl. finans kvarter.
Efter mange km rundt i TATE Modern og skønne Notting Hill, Chelsea, Borough Market og Kensington Gardens, havde vi godt ømme fødder og nedslidte såler, men masser af god inspiration i rygsækken.

10 kommentarer:

 1. Oh hvor ser det godt ud..... heldige dig. Den havebænk på det første billede, det er da noget af det sejeste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi, ja bænken var rigtig fin, den så vi i Kensington Gardens.

   Slet
 2. Dejlige smukke billeder fra London, det ser også ud som om foråret har godt fat derover det er nogle smukke trækroner ;-D Tænk at være så heldig at få sig en forkælelses tur, du har vel ikke flere billeder af Hotellet? det ser også smukt og spændende ud;-D
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gro, jeg har lige lagt et par ekstra pix op fra hotellet, det var virkelig luksus !

   Slet
 3. Åh, jeg vil også til London igen. Har desværre ikke været der siden den ældste søn boede der et år. Hvor er det skønne forårsfotos du viser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene, Åh ja jeg er også allerede klar til at tage afsted igen. Drømmer om en tur derover, hvor det KUN handler om haver! ;-)

   Slet
 4. Sikke en forkælelsestur du har været på "batterierne" må da være ladet helt op, med alle de smukke steder du har besøgt - det ser ud som om foråret er noget længere fremme i London end her. Den store efeukugle omkranset af Buxbom kan jeg da slet ikke stå for, hvor er den flot.
  God weekend og tak for turen.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anita, du kan lige tro man har fået, endnu mere, forårskuller efter sådan en tur, nu er der ikke grænser for havedrømmene i min egen lille have ;-)

   Slet
 5. Fantastiska London,härliga vårbilder. Längtar till Maj, då åker jag, med dottern till Chelsea Flower Show.
  Ha det gott /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marika, det bliver snart Maj og jeg ønsker din datter og dig en herlig tur til Chelsea ;-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...