fredag den 28. marts 2014

Forår, fuglefløjt og frihed


Nyder lige nu, at sætte alle mine løg og staude krukker ud i det fri. Dejligt at arbejde til fuglesang og mærke forårsolen! Det er en helt særlig glæde, at få krukkerne godt igennem vinteren.... så er man bare rigtig godt igang!
Jeg holder også øje med min haveven Lars, som igen laver fine DIY-projekter, her er det nogle skønne trætårne, som jeg glæder mig meget til at se i hans dejlige have.

19 kommentarer:

 1. Hej Mette,
  Hvor er det dejlige billeder fra din have. Ja, nu begynder det hele forfra igen - hvor skønt :)
  Hils Lars fra mig og sig at det er nogle flotte tårne han har lavet :)

  SvarSlet
 2. Tak Lene, Hyggeligt at høre fra dig! Jeg hilser Lars, og krydser fingere for at et af tårnene er så skæve at de ryger ud...så er jeg klar!

  SvarSlet
 3. Der ser dejligt forårs skønt ud i din have :-)

  Kunne du ikke lokke Lars til at skrive et plantetårne DIY gæsteindlæg på din blog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, Jeg må lige se hvad jeg kan lokke ham Lars til, han er nemlig en travl mand med mange projekter, men jeg kan love at der kommer nogle reportager fra hans have. ;-)

   Slet
 4. Tjalks hop, det er rart at høre fra dig! Ja, det er en gennemgribende lykke at tage hul på foråret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre fra dig Marianne, ja det er bare en STOR lykke med den tid vi går i møde. Og hurra for din nominering, din have er så fin! ;-)

   Slet
 5. Halløj der - hyggeligt at høre fra dig igen :) Og så ser jeg at jeg missede dit forrige indlæg. Nu har jeg lige labbet alle de glade forårsblomster og -farver i mig. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak og i lige måde. Rigtig god og solrig weekend til dig.

   Slet
 6. Det lader til, at både du og Lars er tidligt i gang med at give den gas. Hils Lars fra mig og sig, at hans fingersnilde og stil stadigt giver mig smil på læben. Og pas bare på. Jeg kunne sagtens finde på at geninvitere mig selv på et tidspunkt, for I har begge konstant gang i seværdige ting og sager. Sikken energi I begge har. Imponerende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kære Nette, du skal altid være så velkommen hos os, vi har ihvertfald tænkt os at give den "fuld skrue" i år med mange nye projekter! ;-)

   Slet
 7. Tre dejlige F-ord:o)

  Pragtfulde billeder som altid.

  Ja, rygtet om din nabo Lars er nået helt til Klisterkanalen og det siger ikke så lidt:o) Det ville være meget OK med mig, hvis du tog dit kamera med på nabobesøg:o) Er der ikke noget med en seng og noget andet smukt og fantasifuldt noget og alt så`n noget? I to har vist en god indflydelse på hinanden. Hvor skønhed er, kommer skønhed til.

  Kærligste hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord Tante Grøn. Jeg kunne godt lige komme til, at "fare vild" i Lars's have med et kamera i baglommen, han har altså lavet rigtig mange skønne projekter i hans lille have og jeg ved der er flere på vej....;-)

   Slet
  2. Uha, jeg elsker projekter. Og inspiration. Og kratluskere med kamera, der har det med at fare vild, på de mest pragtfulde steder:o) Kreative havevenner er guld.

   Slet
 8. De engelske tårne er meget smukke.
  Jeg vil også ha` en Lars:o)

  Flere hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg giver roserne videre til Lars ;-) Jeg er også lykkelig for at have en så dygtig og kreativ have-ven, man bliver så glad ;-)

   Slet
 9. Superflotte klatrestativer til planterne :-)

  SvarSlet
 10. De der tårne, kunne du ikke få Lars til at sætte dem i produktion, det kunne godt lyde som om køberne ville stå i kø - jeg stiller mig op i rækken.
  Dejligt at få krukkerne ud - så begynder en ny havesæson, hvor er det dejligt.
  God weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 11. Härliga torn, och krukor.

  SvarSlet
 12. Hej Mette.Dejlige forårsbilleder fra din have.Og kan kun tilslutte mig rosen til Lars for de flotte
  tårne............dem ville jeg gerne ha i min have.
  Rigtig god søndag Jette(mit lille gods)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...