torsdag den 15. september 2011

Karlsson på taget


Nu er der gang i projekt hjemmebrygget orangeri i vores gamle garage. Her i weekenden, savede vi (læs: min søde mand) hul i taget og 2 stk ovenlysvinduer 1 m x 1.30 m blev skruet ned mellem spærene. De gamle porte skal bevares, men i den ene ende påmonteres også et par dobb. termodøre i den gl karm. Herinde håber jeg på, at kunne overvintre og hygge om alle mine sarte planter i den mørke tid. En af de planter der skal bo i det "nye" orangeri er den skønne lyseblå Blyrod 'Plumbago' som er hjembragt fra vores sommerferie i Spanien og den ser ud til at trives. Har været på udkik efter en Blyrod, siden jeg så den første gang i drivhusene i den Gl. By i Århus. Er den ikke fin?

8 kommentarer:

 1. Jo den er smuk. En flot farve.
  Spændende projekt I er i gang med! Dejligt at kunne overvintre
  sine planter.

  SvarSlet
 2. dæl'me en smuk blyrod, bliver spændende at se resultatet af orangeriet ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er Blomsten smuk. Skøn blå farve.

  SvarSlet
 4. Jo den er meget meget fin og fortjener et orangeri at overvintre i:0) Det lyder som et spændende projekt jeg er sikker på det bliver flot.

  SvarSlet
 5. Blyrod har da den skønneste blå farve. Forstår godt din fascination af denne skønhed.

  God weekend
  ;)

  SvarSlet
 6. Hmmmm jeg er nok lidt mærkelig, men "rigtig" blå er ikke lige på mit program, selvom mange finder det en meget attraktiv farve. Det er til gengæld et orangeri, så jeg synes sørme, at det lyder som et vidunderligt projekt, I dér har gang i. Glæder mig til at se billeder i takt med at det skrider frem. Er faktisk lidt på den, for jeg aner ikke, hvor jeg skal gøre af mange af mine krukker med stauder og roser, når hr. Vinter for alvor banker på.

  SvarSlet
 7. Det lyder sørme spændende med jeres projekt orangeri...med de planer skal det nok blive godt. Den er sørme super smuk den blyrod.......godt du fandt en ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 8. Kære allesammen
  Tak for jeres søde kommentarer. Selvom jeg er så heldig at have plads og mulighed for at lave vinteropbevaring, så skal jeg nok krydse finger for en mild mild vinter i år ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...