lørdag den 15. januar 2011

Jeg har en plan...


Lige præcis! Mit fotoalbum indeholder nemlig rigtig mange planteskilte, så jeg til enhver tid kan kigge tilbage, når der fx. skal planlægges indkøb af frø... Min lille foto huskeliste er så klar til foråret, og så på den måde kan jeg se tilbage, og mindes de skønheder jeg har mødt på min vej. Og som regel har jeg altid mit kamera med mig, hvor end jeg går. Så det fungere rigtig fint. Billederne her er fra Vestjylland, Nørre Vosborg Gods. De havde den skønneste skærehave, og jeg var så heldig at besøge den i sensommeren. Åh, hvor var der mange fantastisk smukke planter! Mange af dem er jo næsten nød til at ende i mine krukker, og bede til sommer. Men kan man da også andet end syntes godt om disse herligheder?

6 kommentarer:

 1. Det var da faktisk en rigtig god idé! At fotografere planten med skiltet! Det er hermed skrevet bag mit øre

  SvarSlet
 2. Hov, det var ikke min mening at skrive en 'spøgelses'-/anonym kommentar...
  Hej fra Line

  SvarSlet
 3. Mange tak! Det er faktisk også meget smart, og så hjælper det jo på hukommelsen.

  SvarSlet
 4. Ja, det er en rigtig god ide - og jeg har da lige opdaget et par mulige emner til mit kommende staudebed ;-)

  Da jeg besøge Den Økologiske Have i Odder sidste sommer benyttede jeg samme metode. Tog også billeder af små skilte med nyttige informationer.

  Bedste havehilsner fra Mette

  SvarSlet
 5. Som altid skønne billeder og hvilken plan :0) Det er noget så surt at mindes en plante man har set og forelsket sig i, men så efterfølgende fuldstændig glemmer hvad hedder.

  Det nummer har jeg selv gjort med torskemund....og jeg gik i flere år uden at vide hvadfor en plante det var jeg savnede - lige indtil jeg fandt den i et staudebed på Clausholm slot - fornemmelsen var fantastisk da jeg nuppede et par frøstande i tasken , med tanke på at nu ville jeg få den hjemme hos mig selv også :0)

  Dorthe

  SvarSlet
 6. Ja, det er faktisk helt praktisk, ikke? Skønt at du har fået nogle idéer til dit nye staudebed :-)

  Tak, Frøken Solhat. Ja, nu er det sørme slut med at glemme planternes navne. Herligt at du kom i tanke om Torskemund planten - det er tit frygtelig irriterende når man bare ikke kan huske navnet!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...