onsdag den 2. juni 2010

Skynd dig...Langsomt!
Har haft den helt store  ukrudtsdag mellem kæmpe brændenæller, skvalderkål og rigtige store mælkebøtter!Her fandt jeg en stor levende vinbjergsnegl nede i dybet, har hørt at de kan blive 10-15 år gamle og ofte bliver i det samme område, så jeg stoppede arbejdet og tog den med ud i lyset til et portræt. Den er nu sat tilbage samme sted og her får mælkebøtterne nu lov til at gro.... Jeg synes også det var en påmindelse om, selvom der er meget man gerne vil nå i haven lige nu, skal man huske at nyde det hele, for hvor er det en herlig tid lige nu!!

8 kommentarer:

 1. Sikke en skøn blog du har. Lige til at blive i endnu bedre humør af.
  Jeg glæder mig til følge din havedagbog :)

  SvarSlet
 2. Tack för den fina gesten att inkludera mig på din lista för awards! Jag ser det som en speciell utmärkelse från en Garden Lover till en annan:-)
  Jag hoppas vi får byta många trevliga inlägg i framtiden, om våra vardagliga trädgårdshändelser!
  Kram Hillevi

  SvarSlet
 3. De vinbjerg snegle er nogle vidunderlige og underfundige størrelser. Jeg havde dem engang da jeg boede på et nedlagt landbrug.

  sneglene kan man få til at kravle ud af huset så man kan studere dem, ligesom du gjorde og du skal værne godt om din snegl for den er nemlig fredet i Danmark, så ikke noget med at samle ind til en omgang snegle i hvidløgssmør ;) når der bliver mange nok.

  I kunne sætten et nummer på huset eller en meget lille klat neglelak, så I kan kende "jeres" snegl igen. Den er heller ikke ret gammel fordi den stadig har brunt hus.

  og stort tillykke med nomineringen det er da fornemt at få sådan en hæder :)

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Hvor morsomt. Annette har mange fine ideer og jeg vil kun tilføje at det siges at vinbersnegle æder den sibirske snegls æg så det er endnu en grund til at være glad.

  Mange tak for awarden. jeg føler mig meget beæret over at du med din smukke, smukke blog har tænkt på mig, men jeg må detsværre lade awarden ligge. Jeg deltager aldrig i awards (og engang lå der en lang begrundelse på min blog) og kun meget, meget sjældent i giveaways. Det er mig der er sær jeg ved det godt, men sådan har jeg fra dag et valgt at det skal være med Badut. Håber det er ok. Endnu engang tak fordi du tænkte på mig og tak fordi du skriver en af de smukkeste haveblogs i Danmark.

  SvarSlet
 5. Vi har også vinbjergsnegle i vores have, rigtig mange endda. I begyndelsen holdt de sig mest i komposthjørnet, men nu er de nærmest overalt. Det er hyggeligt og det sker meget, meget sjældent at vi træder på en.

  SvarSlet
 6. Annette: Hvor er det sjovt at høre at vinbjergsneglen kravler ud af sit hus...God ide med mærkning af sneglene jeg er sikker på mine piger er med på den ide! ; )

  Marina: Hvor er du sød! Din kommentar er bedre end den fineste award.. Ok at du stå af på award-tam-tam

  Vildmedhave: Jeg håber også, at den jeg fandt, har en kæreste ; )

  SvarSlet
 7. Tusen takk søte du for kjempekoselig anerkjennelse av bloggen min! Den satte jeg stor pris på skal du vite :)
  Bloggen din ser lekker ut, jeg skal lagre deg i listen min så jeg ikke minster deg :)
  Inntil videre ønsker jeg deg en skjønn weekend

  SvarSlet
 8. Tusind tusind tak for tilliden og awarden Mettte :0) Det varmer altid når nogen sætter pris på det man sysler med. Jeg bliver altid så glad når jeg kigger ind her hos dig....fantastiske billeder og god stemning :0)

  Dorteh

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...