fredag den 14. maj 2010

Smukke sten til haveprojekter

Ville lige lave et lille indlæg om disse underskønne sten. Som er lavet af min ældste datter Andrea, en kreativ tøs det er hun! Jeg har brugt dem flittigt i haven, og til diverse haveprojekter - og i kan tro de pynter super godt! Som i måske kan se så går malingen til sidst lidt af, men men men... Dem her har jeg altså haft i et helt år, hvis ikke mere. - og de har ligget udenfor det meste af tiden!
Andrea spurgte mig, hvad jeg syntes der skulle stå på, og nemt nok tænkte jeg! Der skulle da stå en masse, om det jeg har i haven. “Kan du ikke lave en liste, mor?” spurgte hun, og så skrev jeg lidt idéer ned til hende- og hun sad og malede ivrigt og tegnede løs ved vores sommerhus, sidste sommer. Resultatet blev rigtig fint!

Sådan gør i: Find en masse sten, i forskellige former og afskygninger. (Hvis i har et sommerhus, er det hyggeligt at finde og lave stenene dér) Vask stenene grundigt, hvis de ser beskidte ud. Lad dem tørre rigtig godt. Find noget godt (vandfast) maling, vælg den bedste kvalitet, hvis du vil have malingen til at holde lang tid. Vælg masser af farver. Mal stenene med en fin fin pensel, så tynd som muligt. Og brug evt. tusch / blyant til at tegne motiver med. Lad det tørre, og vupti - du har en masse fine dekorationer til havebrug m.m3 kommentarer:

 1. Hej Mette & Andrea
  Rigtig sød idé med de smukke sten. Er selv begejstret for tilbehør til haven. Og .. bedst naturligvis, når børnene har produceret :) Gir' det hele en helt speciel vinkel! og atmosfære. Min den mindste har produceret brændte lerting, der på stok står og pryder plantekasserne. Så har vi ikke frøer under planterne, har vi dem i en meters højde!!!
  Der er sket nyt på havebloggen, ses tydeligt når man som jeg dagligt besøger siden! Takker for rådet mht. skærmliljer. Godt at jeg har stillet min indendørs :)
  Træls at sommeren sådan lader vente på sig.
  Kh Bettina

  SvarSlet
 2. Hej Mette,
  Glemte i farten at give flg. råd mht. mangel på krukker, tag til Stenstrup "Carlsminde". Her finder du et fantastisk udbud af med garanti frostsikre krukker af den fede slags! Absolut et besøg værd:) Kh Bettina

  SvarSlet
 3. Hej Bettina
  Tak igen for din glade kommentar...det er altså rigtig skønt at høre I kikker med her på bloggen!! Og osse tak for din anbefaling "Carlsminde"...uha uha det bliver dyrt i år!!
  KH Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...