tirsdag den 18. maj 2010

Skrot eller slot?


Fandt denne her gamle sag af en brændeovn i et skur under mit hus, da jeg skulle rydde op i nogle gamle tagsten. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal syntes om den...men indtil videre går jeg lige og kigger lidt på den, så må vi se om det bliver skot eller slot? Jeg har på fornemmelsen at det er en indendørs 70’er ovn og der kunne da godt være lidt “Arne Jacobsen-design” over den?!


Man kunne jo montere en lille skorsten, så man fik røgen lidt op og måske et bedre træk?

Og så smilede mine tulipaner til mig i dag!

6 kommentarer:

 1. Hej Mette,
  Synes der er lidt "Star Wars"- atmosfære over ovnen!!! Skinner som katte- skidt i måneskin:) Kan næsten høre de mekaniske robotlyde fra filmene. Kunne måske bruges til et gartenparty med tema "oldies but goodies" :)
  Kh Bettina

  SvarSlet
 2. Shabby Star Wars! Yirk :o) Det kan godt være jeg skal holde mig til mit gamle bålfad, og skubbe den ind under skuret igen :)
  Kærligst Darth Vader

  http://www.brianstoys.com/store/images/products/Star%20Wars/MasterReplica/Accessories/MasterReplica_DarthVaderHelmet.jpg

  SvarSlet
 3. Det er da lidt af en rustbunke :-) men på en eller anden måde så er det også lidt hyggeligt med gamle brugte ting i haven. Det skaber altså en dejlig stemning.

  SvarSlet
 4. Sikke en flot blog - jeg vil glæde mig til at følge med:-) Hilsen Line.

  SvarSlet
 5. Det är så fint med rostiga detaljer i trädgården:-)
  Och vackert med öppen eld!

  Ha en fin weekend!

  SvarSlet
 6. Hej Fru Krull,
  Forlader temaet Darth Vader og vender tilbage til den gode "jord"!! Sikke en ro der falder over en, når vandkanden ved aftenstid fyldes utallige gange for at give fornyet kraft til slatne plantestængler efter en SÅ skøn og solrig dag :)
  Fuglene har sunget fra højderne, en fandt sågar sin vej gennem sprækken i det åbne badeværelsesvindue. Helt fint, bare den ikke havde efterladt adskillige klatter hist og pist i vindueskarmen!!! Fandt også selv vejen ud igen efter endt toiletbesøg!!! Åh ja, naturen er fuld af overraskelser:)
  Kh Bettina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...