søndag den 23. maj 2010

"Så slap dog af"!

Ja det glemte jeg så lige selv..... altså at tage en “slapper”, har været i haven fra kl 9 til 21 her til aften, dejligt dejligt, men nu er jeg osse godt og grundigt brugt! Har fået taget et ordentligt ryk med alle krukkerne, har plantet en masse slyng og tyroler pelargonier samt kæmpe jernurt. Og så er der flyttet rundt på krukkerne så “bedene” masser sammen i farver og højder/former. 

Så takker tulipanerne snart af.... men så...

tager de så skønne prydløg over, her “Allium Purple Sensation”

Freja nyder livet i køjen...


5 kommentarer:

 1. lé souriant salope4. marts 2011 kl. 11.01

  Bonjour!

  Oh si belle que votre page est Mette!
  Je suis ravi de le suivre 'krullskrukker'.

  Cordialement, lé souriant salope :)
  (/ le il doit avoir Français l'année prochaine)

  SvarSlet
 2. Jamen det kender jeg jo alt for godt det der......hængekøjen.....den er fantastisk at ligge og planlægge i........når man ikke lige skal plante, flytte, klippe eller grave :0)

  Fandt dig på min læser liste :0) Skønt sted og 100 krukker wauwwwww siger jeg bare :0)

  Hilsen Dorthe

  SvarSlet
 3. Hej Dorthe
  Ja, det er så skønt med en stor hængekøje, har netop købt en nr 2 idag, på messe ved Valdemar Slot Tåsinge, så nu kan vi alle fire nyde driverlivet samtidig! Tak for din ros.
  Hilsen Fru Krull

  SvarSlet
 4. Ja der er ikke meget tid til at slappe af her om foråret, man fiser og fare rundt i haven. Men senere på sommeren bliver der jo mere ro på, så kan vi tage os en slapper i hængekøjerne.
  Smukke billeder, smukke farver.
  Annette

  SvarSlet
 5. Hej Annette
  Jamen det er så rigtigt, jeg drøner rundt og har store planer om omplant., nyplantning, osv osv og der er lige for tiden bare ikke timer nok i døgnet....men vi skal altså huske at stoppe op og nyde det hele bare en gang imellem!!! Fru Krull

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...