fredag den 28. maj 2010

Miljøvenlig motion

På med træskoene og ud.... skub skub!! Jeg er så glad for min håndskubber...det er osse den “rigtige” model, nemlig en Gudenaa GU/400 ...(“med ovenhængende knastaksel” :-)  For sådan en som mig, som jo desværre osse må bruge rigtig meget tid siddende foran computeren er det dejligt at få en del af motionen på denne måde...og det kan virkelig give sved på panden....og ...græs i træskoene!

Græsplænen bliver som en golfbane, tæt og fin...så ser man ikke så let de lidt lange kanter...
I hvilepauserne bliver der nippet....
5 kommentarer:

 1. Bond'manden Søren Rye4. marts 2011 kl. 11.04

  Ja goddavs Mette :) Hvilken fin side de har, yderst interessant græslåmaskine!!. Men heer må jeg dog indrømme, at jeg fortrækker de automatiske. Du ved, sidde der' på græslåmaskin' en ti' lig søndag morgen- men kop kaf i hånden. Det er da dejlig, må man sige!

  Og så må jeg spør; hva fan er det for en klatskider, du viser på toppen af dit hus? Ja jeg skyder mine med mit haglgevær. Så for vi for tilgengæld også lækker mad til aftensmaden! Jeg ka bedst li dem med persille og rosmarin fra haven:0

  Og sidst men sletter ikke mindst: Hva er det dog for nogle prægtige træsko, mit øje skuer! Jeg tro' jo næsten jeg var havnet på en modeblog. Ku man være så fræk at spør om de finde's i en mandeudgave, måske i den der lidt hippe skriggrøn'? Hva' sir du?

  SvarSlet
 2. Ha ha ha ...jeg elsker osse jer mine to tøser, Andrea og Freja alias "Bondenmanden Søren Rye"! Kh Mor Krull

  SvarSlet
 3. Sikke en fin græsslåmaskin :-)

  SvarSlet
 4. Utrolig flotte fotos du viser - jeg er vild med det med træskoenen og græsklipperen. Bare det var mit!
  mvh. Allan Bergmann

  SvarSlet
 5. Herlig græsslåmaskine, men ville nok aldrig blive færdig med at slå plænene hvis jeg skulle nøjes med den.Men du har absolut ret i at det er god motion..:-)
  Jeg fik mine hvide træsko i gave, men når de er blevet mere slidt farver jeg dem i en fræk farve tror jeg.

  Dejlige billeder du viser.

  Fortsat god søndag.

  Lisbeth i det regnfyldte nordjylland

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...